Τμήμα ενηλίκων

Γνωριμία με τον τροχό

Νιώστε την ευχαρίστηση του να δουλεύει κανείς τον πηλό ελεύθερα ή στον τροχό και δημιουργήστε τα δικά σας μοναδικά αντικείμενα χρηστικά ή διακοσμητικά. Θα είμαι μαζί σας για να σας συμβουλέψω και να σας οδηγήσω σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν στον τροχό, θα γνωρίσουν την τεχνική του κεντραρίσματος, το άνοιγμα και το ανέβασμα μιας φόρμας με την βοήθεια του και θα ανακαλύψουν τη δυνατότητα δημιουργίας, ψυχαγωγίας, αυτοέκφρασης και χαλάρωσης που αυτός προσφέρει.

Θα γνωρίσουν διάφορες τεχνικές όπως το modelage, την τεχνική του φύλλου, του μακαρονιού, καθώς και της κατασκευής με την βοήθεια καλουπιού. Θα μάθουν πως να δημιουργούν σύνθετα κομμάτια και θα ανακαλύψουν διάφορες τεχνικές διακόσμησης. Θα ζωγραφίσουν τις δημιουργίες τους με πυροχρώματα και θα μάθουν να υαλώνουν τις κατασκευές τους. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε όλα τα στάδια από τα οποία θα περάσει το αντικείμενο που θα κατασκευάσουν μέχρις ότου να είναι έτοιμο για χρήση.

Ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το τμήμα ενηλίκων;