Εκδηλώσεις

Ποικίλες είναι οι δραστηριότητες που οργανώνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς βασισμένες σε εποχιακά θέματα. Φθινοπωρινές κατασκευές, χριστουγεννιάτικες, αποκριάτικά, πασχαλινές, ανοιξιάτικες, καλοκαιρινές είναι μόνο μια ιδέα από τις προτεινόμενες κατασκευές.

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκπαιδευτικά προγράμματα Groupes

Το εργαστήριο, αναλαμβάνει την οργάνωση και πραγματοποίηση επισκέψεων για μικρά γκρουπ.

Η διοργάνωση του προγράμματος γίνεται κατόπιν συμφωνίας με τον υπεύθυνο του γκρουπ, έτσι ώστε η επίσκεψη να έχει προσωπικό χαρακτήρα και να είναι ανάλογη των επιδιώξεών σας.

Η Κουμουλιά, πέρα των δυνατοτήτων που προσφέρει σε ελεύθερες κατασκευές από πηλό, είναι εξοπλισμένη με τροχούς ειδικούς για την εκμάθηση της κεραμικής τέχνης έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες της να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν αξέχαστες στιγμές δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στον τροχό.

Παιδικά πάρτι

Το εργαστήριο μπορεί να οργανώσει ανάλογα την εποχή και την ηλικία των παιδιών και με την δική σας συμμετοχή παιδικά πάρτι, έτσι ώστε το πάρτι του παιδιού σας να είναι μια μοναδική εμπειρία για εκείνο αλλά και για τους καλεσμένους του.

Η κατασκευή που θα πραγματοποιήσουνε τα παιδιά στο εργαστήριο αφού στεγνώσει και ψηθεί θα αποτελέσει ένα αναμνηστικό δώρο από το πάρτι.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητες;