Λίγα Λόγια..

Ονομάζομαι Ιωάννα Ζώτου και το 2005 έκανα το χόμπι μου επάγγελμα δημιουργώντας το εργαστήριο κεραμικής “Κουμουλιά”. Από τότε κάνω μαθήματα πηλού, κατά την διάρκεια των οποίων έχω την χαρά να μεταδίδω την αγάπη μου για τον πηλό σε μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει να δημιουργώ τα δικά μου μοναδικά κομμάτια, τα οποία και εμπορεύομαι.

Το 2011 μετέφερα το εργαστήριο σ’ένα ειδυλλιακό μέρος, μέσα στην φύση, λίγο πιο έξω από το γραφικό χωριό Πετροκέφαλο και μόλις 16 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου. Ο χώρος του εργαστηρίου είναι ιδιαίτερα ζεστός και φιλικός, και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεχαστεί κανείς και να αφεθεί στο μαγικό κόσμο του πηλού.

Η Φιλοσοφία μου

Η δημιουργία κάθε κεραμικού είναι μια μοναδική στιγμή. Η δυνατότητα που σου δίνει ο πηλός από ένα κομμάτι άμορφης ύλης να δημιουργήσεις αντικείμενα που θα ομορφύνουν την καθημερινότητα του δίνει ανεκτίμητη αξία. Τις ώρες που περνάω στο εργαστήριο είναι για εμένα πηγή ενέργειας και χαλάρωσης, αυτό επιδιώκω και για όσους επισκέπτονται το εργαστήριο

Ο Χώρος

Κουμουλιά - Εργαστήριο Αγγειοπλαστικής
@koumoulia

Follow us on Instagram